Metin2 Hakkında Bilinmeyen Bazı Gerçekler

Metin2 hakkında bunları biliyor muydunuz? Bilmeyenler artık bilsin. Unuttuğum birşey varsa yazın eklerim.

- Oyunda görev alan gmler aylık olarak 1 milyara yakın ve üstü para almaktadırlar. Fakat görünürde para kazandıklarına dair hiçbir söylem yoktur.

- Oyunun şuan halen milyonlarca açığı olduğunu ve şuana dek bunu kimsenin bilmediğini biliyormuydunuz? Gameforge takımı bu açıkların hepsini biliyor. Ama sizlere bunu farkettirmiyor. Bazen ufak ufak bakımlarda bu açıkları kapıyorlar. Şuan halen kapayamadıkları milyonlarca oyun açığı olduğunu biliyormuydunuz?

- Oyunun tr serveri yani metin2.org ilk açıldığında yarı çince yarı türkçeydi.

- Oyun ilk açıldığında serverinin adı alesta değildi. METIN2 - TURKEY idi sonradan server isimleri çıktı ve 1.serverin adı Alesta yapıldı sonradan yeni yeni serverlar açılmaya başlandı.

- Oyun ilk açıldığında kız karakterler yoktu. Sadece erkek karakterler vardı.

- Oyun ilk açıldığında her hile çalışıyordu. Örneğin kendinize hile ile siyah çelik zırh+9 yaptığınızda defans falan herşeyi işliyordu ve bunu herkez görebiliyordu.

- Oyun ilk açıldıktan birkaç ay sonra kız karakterler geldi ama şaman karakterin skill ve vuruş sesleri falan erkek şamanın sesleriydi. Hatta oyunda herkez kız şaman traves.. gibi şeyler yazarak dalga geçerdi.

- Oyun ilk açıldığında savaşçı iken şamanların skillerini kullanabilme açığı vardı.

- Oyun ilk açıldığında saç boyası temizleyicisi ve balıkçılık küresi yoktu sonradan geldi.

- Oyun ilk açıldığında ufak ufak kopmalar oluyordu ve oyun sürekli gidiyordu. (Aynı pvp gibi)

- Yılda 50-60 milyon dolar kazanan gameforge isterse tüm hileleri tek hareketle tek çırpıda engelleyebilir. Ama neden engellemiyor? İşte akılları karıştıran esrarengiz bir soru.

- Oyun ilk açıldığında oyun içinden nesne markete girme diye birşey yoktu. Ayrıca mobil ödeme falan yoktu sadece banka kartı ile ödeme vardı. Onada kimse güvenmiyordu.

- Metin1'den sonra metin2'nin çıktığını biliyormuydunuz? Şuan metin1 hala açık ama mario gibi birşey.

- Oyun ilk açıldığında pazar kurunca sadece kafanızda pazar ismi çıkıyodu onun harici pazara dönüşmüyordu çhar normal karakter olup kalıyordu sadece kafasında pazar ismi çıkıyordu ve çharı pazar açıkken yürütebiliyordunuz.

- Oyun ilk açıldığında alesta serveri geldiğinde zorba01'in oyuna giren ilk kişi olduğunu ve eskiden alesta 1.cisi olduğunu biliyormuydunuz? Taa'ki banlanana kadar..

- Oyun ilk açıldığı zamanlar söylentilere göre hackshield yokken EdiLee01'in hiç emeğiyle çhar kasmadığını özel yaptırdığı bir botla çharını kastığını ve bunun metin2 forumlarında çok tartışıldığını biliyormuydunuz?

- Eskiden dolunay kılıcı falan 400k 300k hatta 100k idi buna pahalı diyenler oluyordu. Ardından yang hilesi çıktı. Herkez yang hilesi ile 1t 2t yaptı. Sonra yang hilesi kullananlar ve kullanmayan haklı haksız herkez ban yedi. Yöneticiler 1t yangı olan herkezi banladı. Oysaki başka bir adam emeğiyle pazar pazar çhar atıp item satıp 1t'ye kadar para kastıysa o adamın emeği ne oldu? İşte para hilesi çıktıktan sonra pazarlar kabardı herşey 1m - 10m - 30m - 25m gibi oldu.

- Trade hack aslında yapılabileceğini ama bunun serverside hack yerine geçtiğini ve bu yüzden kimsenin buna el atmadığını atarsada ne gibi yasal suçlar işleyeceğini her yazılımcı biliyor.

- Eskiden yeni üyelik alınca her servere girilebiliyordu. Şimdi ise resmen hiç bir servere girilmiyor. Parasını veren düdüğü çalıyor onu demek istiyorlar. Zaten oyunu hiç bilmeyen daha yeni başlayanlar neden servere girmiyor hay Allah? Diyip birşey bilmedikleri için oyunu daha başlamadan bırakıyor.

- Eskiden oyunu ymirgames sunuyordu ama şimdi gameforge sponsor olarak bizim oyunumuz diye sunuyor. Aslında metin2 yapımcısı grafiklerine vb kadar ymir games.

- Metin2 kore serveri kapatıldı. Yani metin2.co.kr, oysaki korenin oynayan çok oyuncusu vardı. Kore serverini kapatan bir oyun şirketi oyuncularının oyuna harcadıiğı emekleri ve zamanları harcadığı paraları hiçe sayarak kore serverini uğraşamadığı için kapattı. Böyle bir şirketin tr serverini kapayıp kapamıyacağı ne belli? Kaparsa harcadığımız paralar emekler oyun dakikalarının hesabını kim verecek?

- Metin2 tr serveri gameforge'nin türkiyeye hiç bir şekilde vergi ödemediğini biliyormuydunuz?

- Oyun ilk açıldığında market bugu vardı.

- Bu oyun yüzünden musa kang adlı bir çocuğun bir arkadaşının çharını çaldığı için öldürüldüğünü biliyormuydunuz?Googleye yazarsanız haber sitelerinde çıkar.

4 yorum:

  1. Metin 2 ilk çıktığında yarı çince yarı türkçe değil yarı korece yarı türkçeydi

    YanıtlaSil
  2. Ekleme yapayım m2bob gameforgenindir. Aklını kullanan bunu bilir. Siz biyerlerinizi de yırtsanız m2bob kullanarak 6 ay sonra banlanır yine banlanırsın taa ki yeniden başlayıp ep çekme pozisyonuna gelene dek anlamazsın.

    Önceden banlanan çarlardaki itemleri sitelerde satlığa çıkardıkları onlarca görüntüyle kanıtlanmıştır.

    m2 özel psikologlar eşliğinde tamamen bağımlı edecek şekilde hazırlandı. Grafik & Tarz & Müzik Her şeyi ile... Örneğin m2 müziklerinde "ilizyon" diye tabir edilen kulağın farkedemediği ama insan duygu(haz)larını map(harita)ya göre istenildiği gibi manipülasyon ile örümcekleştirmektedir.

    İnsanın en değerli vakti "Zaman"ıdır.
    *Ne yazikki:*-...
    ""Metin2'ye günlük yarım saat-bir saatini ayırıp bi-iki ws atıp slot kesip çıkıyorum, banane ki bağımlılığından zararından ""
    Gibi sempatik bir yaklaşımla bakamıyorsunuz. Çünkü her yönüyle sizi içine çekiyor.

    Kısas: Takım Lider "AnKa" gittiğinde Metin2 bitti...

    YanıtlaSil
  3. Metin2 editsiz pvp serverler arıyorsanız tıklayın: metin2 pvp serverler editsiz

    YanıtlaSil